EcoFlow Portable Power Station DELTA Pro

 2.799,00

Categorieën: ,

Beschrijving

De portable powerstation Delta Pro is de krachtigste in zijn range. Met een capaciteit van 3600 Wh heb je urenlang energie om alledaagse apparaten veelvuldig te gebruiken. Combineer de powerstation met de draagbare zonnepanelen en wek geheel zelf duurzame energie op.

Mogelijkheid tot laden via een infinity kabel

De Delta Pro plus voedt 99,99% van alle huishoudelijke apparaten door zijn 3600 W omvormer, zelfs wanneer je off-grid bent. De X-Boost technologie voorkomt overbelasting van apparaten tot 4500 W. De portable powerstation beschikt tevens over een ingebouwde slimme acculader waarmee je de batterij van 0% tot 100% kunt opladen in 1,9 uur via het stopcontact. Bovendien heeft de Delta Pro een aansluiting voor een infinity kabel. Hiermee kan je hem opladen aan een oplaadpunt voor elektrische auto’s en voorzie je zelfs jouw elektrische auto van stroom. Op de achterkant van het toestel vind je vier AC-stopcontacten, welke gebruikt kunnen worden met EU Schuko stekkers. De Delta Pro heeft een breed spanningsbereik van 11-150V, waardoor het apparaat te combineren is met 90% van alle zonnepanelen met zonneconnectoren. Met het slimme algoritme, Maximum Power Point Tracking, kan de Delta Pro actief de spanning en stroom van het zonnepaneel in real-time detecteren om het maximale vermogenspunt te bereiken met >98% efficiëntie. Dat betekent een efficiëntere en eco-vriendelijke lading!

Belangrijkste voordelen

  • Capaciteit: 3600 Wh
  • Vermogen: 3600 W
  • Lange levensduur door LiFePO4 batterij
  • Verschillende uitgangen (AC, DC, USB-A, USB-C, DC5521)
  • Infinity aansluiting voor elektrisch laden en opladen van de auto
  • Digitale bediening dankzij WiFi en Bluetooth functie
  • Makkelijk verplaatsbaar dankzij de ingebouwde wieltjes en trekstang
  • 5 jaar garantie

Eenvoudige bediening met de EcoFlow app

Na vele jaren van regelmatig gebruik en 3500 cycli blijft 80% van de oorspronkelijke accucapaciteit behouden, dankzij de LiFePO4 batterij. Het ingebouwde batterijbeheersysteem regelt de vitale functies, zodat hij veilig en beschermd is. Gebruik de Delta Pro tevens als noodstroomvoorziening (EPS). De portable powerstation schakelt dan automatisch over op batterijvoeding wanneer het elektriciteitsnet uitvalt. Je bedient de Delta Pro eenvoudig met de EcoFlow app via WiFi of met een Bluetooth verbinding wanneer je niet op het elektriciteitsnet bent aangesloten. Je kunt altijd je laadgegevens controleren, instellingen veranderen en de laadsnelheid aanpassen. Over het eenvoudig verplaatsen van de Delta Pro is ook nagedacht: het apparaat beschikt namelijk over wieltjes en trekstang.

Voorzie al jouw apparaten van stroom dankzij de krachtige Delta Pro. In combinatie met zonnepanelen wek jij op een eco-vriendelijke manier energie op. Bedien de portable powerstation eenvoudig met de EcoFlow app.

Review

Extra battery

Merk EcoFlow
Model DELTA Pro
EAN code 4897082665335
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Grijs
Accucapaciteit (Ah) 1125
Breedte (cm) 28,5
Hoogte (cm) 41,6
Lengte (cm) 63,5
Gewicht (kg) 44,4
Garantie 5 jaar
Keurmerk CE
Onderhoudsvrij Ja
Soort accu LFP
Aansluitspanning 12V DC 230V AC 24V DC
Aansluitspanning 12V DC 230V AC 24V DC
Aansluitspanning 12V DC 230V AC 24V DC

Extra informatie

Gewicht 44,4 kg
Afmetingen 63,5 × 28,5 × 41,6 cm